Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (2024)

Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (1)

Speeltoestellen in winkelcentra verhogen voetgangersverkeer en ROI

Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (2)

Home Industrieën Detailhandel

Kampioen van de ervaringseconomie en blijf concurrerend ten opzichte van online winkelen door herinneringen te bieden waar gezinnen niet op kunnen wachten om naar terug te keren. Als wereldleider op het gebied van retailspeeltuinen helpt Soft Play uw ruimte om te toveren tot onvergetelijk familievermaak.

Een offerte aanvragen

Een offerte aanvragen

Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (3)

Winkelcentra veranderen in gedenkwaardig familievermaak

Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (4) Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (5)

AanbevolenErvaringen

Woodland Hills Mall, Oklahoma
Lakeside Shopping Center, Louisiana
Wijnegem Shopping Center, Wijnegem, België
Kirkwood Mall Play Area, North Dakota
Very Orthodontics Smile Cove in Eastwood Mall
Killeen Mall Play Area, Texas
Uptown Christiansburg Mall Play Area, Virginia
Memorial City Mall, Texas
Monroeville Mall, Pennsylvania
Ingram Park Mall, Texas
Arizona Mills, Arizona
Aventura Mall, Florida
Carolina Place Mall, North Carolina
Cherry Creek Shopping Center, Colorado
Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (21) Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (22)

Transformeer uw winkelervaring met indoor speeltoestellen voor winkelcentra

Een offerte aanvragen

Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (23)
Thema speelplaatsen Zacht Gebeeldhouwd Schuim Stomp

Met Soft Play® kunt u uw winkellocatie of winkelcentrum omtoveren tot een ervaring waar gezinnen keer op keer naar terugkeren. Het toevoegen van speeltoestellen of indoor speeltuinen helpt u om relevant te blijven, te concurreren met de concurrentie en de ROI te verhogen omdat gezinnen vaker komen en langer blijven hangen.

Kortom, een fantasierijke speelervaring is iets waar online verkopers niet tegenop kunnen.

Al meer dan 30 jaar maken wij winkelcentra en winkelruimten tot gewilde familiebestemmingen. Wij kunnen hetzelfde voor u doen. Onze speelplaatsadviseurs zullen met allerlei begrotingen en ruimtegrootte werken om uw speelplaats te financieren en te bouwen, uiteindelijk brengend uw visie tot leven.

Wilt u meer weten? Bekijk onze STOMP-catalogus met voorbeeldprojecten, ontwerpopties en meer. U kunt de catalogus eenvoudig naar uzelf e-mailen of naar een collega sturen.

E-mail catalogus

Voordelen van indoor speeltuinen in winkelcentra

Vele families winkelen met hun kinderen, maar de kinderen hebben typisch kortere aandachtsspanne en genieten niet van het urenlang doorbladeren van winkels. Maar met onze speelplaatsuitrusting van het winkelcentrum, wordt uw kleinhandelsruimte onmiddellijk aantrekkelijker voor kinderen en kan zelfs resulteren in kinderen die vragen om uw het winkelen gebied met hun ouders te bezoeken!

  • Noviteit: Creëer een unieke ervaring die gezinnen telkens weer aantrekt. Vooral in de wintermaanden zijn gezinnen op zoek naar actieve uitjes binnenshuis.
  • Strenge veiligheidsnormen: Al onze speeltoestellen in winkelcentra worden zorgvuldig getest voor ze geïnstalleerd worden, om de veiligheid van elk spelend kind te garanderen.
  • Duurzaamheid en kwaliteit: Mall speeltoestellen zijn ontworpen om zelfs de meest drukke omgevingen te weerstaan, waardoor u jarenlang een onvergetelijke speelervaring heeft.
  • Verhoogde ROI : Commerciële speelplaatsen trekken gezinnen aan, waardoor de frequentie van bezoeken en de lengte van elk verblijf toenemen. Bezoekers die langer blijven besteden meer.
  • Mogelijkheden voor branding: Bij Soft Play kennen we het belang van het creëren van kenmerkende ervaringen die meer shoppers aantrekken. Wij kunnen met u samenwerken om een meeslepende ervaring te creëren en uw merk tot leven te brengen.

Een offerte aanvragen

De voordelen van het kiezen van Soft Play voor Custom Retail Center speeltoestellen

Wereldwijd werken vastgoedbeheerders om verschillende redenen samen met Soft Play om hun winkelcentra uit te rusten met speelruimtes.

Ontwerpmogelijkheden op maat

We hebben een ervaren ontwerpteam om je te helpen je creatieve visie tot leven te brengen. Het resultaat is een uniek speelsysteem dat klanten nergens anders kunnen vinden. Ben je niet zeker van een concept dat je overweegt? Profiteer van een gratis ontwerpadvies door online contact op te nemen met een specialist.

Kwaliteitsproductie en -installatie

Onze productiefaciliteit maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken zoals rotatiegieten om onze speelsystemen te produceren. We hanteren strenge kwaliteitscontrolemaatregelen om tevredenheid en een lange levensduur van de toestellen te garanderen.

Bij het ontwerpen van onze producten houden we ons ook aan de normen en benchmarks van de American Society for Testing and Materials (ASTM), de Consumer Products Safety Improvement Act (CPSIA) en de Americans with Disabilities Act (ADA).

Soft Play traint en certificeert persoonlijk de installatieteams voor onze systemen. U kunt er zeker van zijn dat de groep die wij sturen om uw winkelcentrum van speeltoestellen te voorzien, aan onze kennis- en veiligheidsverwachtingen heeft voldaan.

Uitzonderlijke service en ondersteuning

Werk samen met ons zeer ervaren team van verkoop- en klantenserviceprofessionals. Of je nu productadvies nodig hebt voor een winkelcentrum met een indoor speeltuin of speeltoestellen voor een ander type winkelcentrum, wij geven het graag. We zijn ook goed op de hoogte van trends in winkelcentra en toegankelijkheidsrichtlijnen om u te helpen aan de richtlijnen te blijven voldoen.

Bekijk andere relevante artikelen:

  • Winkelervaring verbeteren
  • Toekomst van de detailhandel
  • Retailtainment
Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (27)

Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (28)

Ongeveer 13 procent van onze klanten brengen hun kinderen mee als ze het winkelcentrum bezoeken. We schatten dat ongeveer 2.000 kinderen elke dag gebruik maken van de speeltuininstallatie. Dat betekent natuurlijk dat er ook ongeveer 2.000 ouders zijn die deze kinderen brengen. De speeltuin heeft dus echt een impact gemaakt.

- Mike Payton, Carolina Place Mall, Charlotte, North Carolina

Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (29)

We ontdekten Soft Play op een beurs hier in Las Vegas. We hebben de apparatuur laten installeren, en we zijn zeer tevreden. Ons Soft Play systeem maakt deel uit van een groot multifunctioneel amusem*ntscomplex, en het is een groot succes. De apparatuur is uitzonderlijk, en de voorzieningen zijn superieur aan alles wat we hebben gezien. Bovendien hadden we een paar speciale verzoeken, en iedereen, van de verkoper tot de installateurs, was meer dan blij om ons te helpen. Goed gedaan Soft Play!

- Ron Fry Coast Resorts, Las Vegas, Nevada

Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (30)

Wij zijn heel tevreden over de speelplaatsen in onze meubelzaken. De gilletjes van verrukking van de kinderen die onze winkels bezoeken, maken ons blij te weten dat we hen een vorm van vermaak kunnen bieden terwijl hun ouders aan het winkelen zijn! Het onderhoud van de speelplaats is een makkie en het is gemakkelijk af te nemen. Ik vond zelfs onze schoonmaakster die op een dag met haar stofdoek van de glijbaan ging! Ik was heel tevreden over het installatieproces. Uw mannen waren netjes en efficiënt. Ze gaven me ook informatie over het onderhoud en waren zeer professioneel.

- Linda Shapiro Levin Meubels

Indoor Retail & Mall Speeltoestellen | Soft Play (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 6662

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.